Zprávy z jarmarku

20. 9. 2013

Ve čtvrtek 19. 9. 2013 jsme pořádali na náměstí Míru již po sedmnácté Jarmark u Ludmily. Brzy si budete moci na našich stránkách prohlédnout fotky z průběhu jarmarku.

Děkujeme všem, kteří se na jarmarku podíleli, organizačně, svým vystoupením i účastí.

Těšíme se na další ročník!

Letošní Jarmark  u Ludmily se opět vydařil. Přestože spadlo několik kapek deště, za chvíli se vyčasilo a program mohl proběhnout bez nejmenší potíží. Letos na jarmarku poprvé vystoupila hudební skupina Let´s go, která nadchla všechny přítomné zpěvem s přídechem amerického gospelu. Po nich laťku ještě zvýšila skupina Brouci, která zahrála a zazpívala písničky Beatles, naprosto skvěle. Tradičním "předskokanem" velkého žesťového orchestru Žižkovská smršť byl kejklíř Vojta Vrtek. Pak už se náměstím linuly rytmy od Šostakoviče, skladby Jaroslava Ježka až po  pochod Radeckého a Fučíkův slavný Vjezd gladiátorů za doprovodu mažoretek.