Platíte kartou u České spořitelny? Stáhněte si novou aplikaci a podporujte Diakonii!

29. 1. 2016

Česká spořitelna, partner Diakonie, představila novou dárcovskou mobilní aplikaci Melinda. Jejím prostřednictvím můžete podporovat smysluplné dobročinné projekty, mezi nimi také Diakonii. Přispívat lze jednorázově nebo pravidelně  - zaokrouhlováním platby. Z každého nákupu tak můžete poslat pár korun Diakonii. Stačí mít účet u České spořitelny, internetové bankovnictví a aplikaci, kteroumůžete stahovat pro Android na Google Play nebo pro iOS (iPhone) na App Store.

Na jaký účel věnuje Diakonie vybrané prostředky?

Získané peníze použijeme na vybavení azylového domu pro maminky s dětmi v Praze. Život těchto dětí není snadný - ač za nic nemohou. Žijí v provizoriu a bez dostatečného rodinného a materiálního zázemí. Musí se mnohdy vyrovnávat s traumatickými zážitky - rodinnou krizí a ztrátou domova. Vhodně vybavené prostory pomohou toto trápení alespoň trochu překonat, získat pocit bezpečí a zbavit děti úzkosti a strachu z nového cizího místa.

Potřebujeme vybrat 25 tisíc, pomůžete nám? Každá koruna se počítá, každý drobný dar má smysl. Děkujeme!

Stáhněte si aplikaci Melinda pro Android nebo iOS (iPhone)

• sami si vyberete projekty, na které chcete pravidelně přispívat
  • zvolíte si míru zaokrouhlení plateb kartou a nastavíte si svůj měsíční limit štědrosti, tedy sumu, kterou chce přispět maximálně (po dosažení tohoto limitu již nebudou Vaše platby zaokrouhlovány)
  • pak budete přispívat při každé platbě debetní kartou, ať už u obchodníka nebo na internetu