Platíte kartou u České spořitelny? Stáhněte si novou aplikaci a podporujte Diakonii!

Česká spořitelna, partner Diakonie, představila novou dárcovskou mobilní aplikaci Melinda. Jejím prostřednictvím můžete podporovat smysluplné dobročinné projekty, mezi nimi také Diakonii. Přispívat lze jednorázově nebo pravidelně  - zaokrouhlováním platby. Z každého nákupu tak můžete poslat pár korun Diakonii. Stačí mít účet u České spořitelny, internetové bankovnictví a aplikaci, kteroumůžete stahovat pro Android na Google Play nebo pro iOS (iPhone) na App Store.

Na jaký účel věnuje Diakonie vybrané prostředky?

Získané peníze použijeme na vybavení azylového domu pro maminky s dětmi v Praze. Život těchto dětí není snadný - ač za nic nemohou. Žijí v provizoriu a bez dostatečného rodinného a materiálního zázemí. Musí se mnohdy vyrovnávat s traumatickými zážitky - rodinnou krizí a ztrátou domova. Vhodně vybavené prostory pomohou toto trápení alespoň trochu překonat, získat pocit bezpečí a zbavit děti úzkosti a strachu z nového cizího místa.

Potřebujeme vybrat 25 tisíc, pomůžete nám? Každá koruna se počítá, každý drobný dar má smysl. Děkujeme!

Stáhněte si aplikaci Melinda pro Android nebo iOS (iPhone)

• sami si vyberete projekty, na které chcete pravidelně přispívat
  • zvolíte si míru zaokrouhlení plateb kartou a nastavíte si svůj měsíční limit štědrosti, tedy sumu, kterou chce přispět maximálně (po dosažení tohoto limitu již nebudou Vaše platby zaokrouhlovány)
  • pak budete přispívat při každé platbě debetní kartou, ať už u obchodníka nebo na internetu