Jarmark u Ludmily 2015

30. 4. 2015

Jako každoročně i letos pořádáme Jarmark u Ludmily. Jarmark otevře své brány 17. září 2015 v 11hodin dopoledne a bude probíhat do 19hodin.

Na návštěvníky čeká celodenní kulturní program s vystoupením profesionálních i amatérských hudebníků, zpěváků a tanečníků, prezentace neziskových organizací a prodejní stánky klientů chráněných dílen z celé České republiky.

Pro rok 2015 jsme jako ústřední témata Jarmarku zvolili Stop násilí ve vztazích a Dobroduš. Projekt Stop násilí ve vztazích realizujeme od roku 2009 v našem krizovém SOS centru a je zaměřen na individuální, párovou a skupinovou terapii všech, kteří mají potíže s agresí ve vztazích. Dobroduš pomáhá lidem s duševním onemocněním se začleněním do společnosti.