Letní bláznění ve Stromovce 2015

14. 7. 2015

Naložit, vyložit, smontovat, pověsit – ne, to není návod na sestavení nábytku do vašeho nově koupeného bytu. To je akce „Letní bláznění ve Stromovce“ z pohledu pracovníka nebo dobrovolníka Diakonie ČCE – SKP v Praze, která tuto akci poslední červnovou neděli 28. 6. 2015 organizovala.

Návštěvníci si mohli poslechnout dobrou hudbu, při losování štěstíčka vyhrát zajímavé ceny, prohlédnout si výstavu výtvarných a literárních děl klientů služby Následné péče Dobroduš a ještě si dát něco dobrého k snědku.

Na přípravě akce se podílela celá řada zaměstnanců organizace, klientů služby Následné péče Dobroduš i dobrovolníků.. Klienti poskytli svoje výtvarná a literární díla, proto mohla být ve spolupráci s Fokusem Praha realizována jejich výstava. Pomohli připravit samotnou expozici, navíc tři z nich vystoupili se svou hudební produkcí flétnového tria a především si celou akci užili.

Tímto bychom chtěli všem, tedy pracovníkům Diakonie ČCE – SKP v Praze, klientům, dobrovolníkům a hlavně sponzorům a účinkujícím, poděkovat za pomoc a podporu.