Pečovatelské služby

Posláním pracovišt je poskytovat podporu seniorům se sníženou soběstačností a lidem se zdravotním postižením, kteří se rozhodli setrvat co nejdéle v domácím prostředí, zachovávat kvalitu jejich života, snižovat osamělost a sociální vyloučení. Poskytováním pečovatelských služeb směřujeme ke zlepšování nebo zachování soběstačnosti uživatelů služeb a jejich možnosti rozhodovat o naplňování jejich individuálních potřeb.

Poskytujeme pečovatelské služby na 3 samostatných pracovištích:

1. Pečovatelská služba Vinohrady - Vršovice
  2. Pečovatelská služba Ďáblice
  3. Pečovatelská služba Klamovka

Pro poskytování pečovatelských služeb není podmínkou trvalé bydliště uživatele v místě poskytování našich služeb, ale oblast, kde naše pečovatelské služby působí.

Logo OPZ barevné